Toimitusehdot

 

Verkkokaupan toimitusehdot
Voimassa 18.01.2018 alkaen

Yleistä verkkokaupasta
Verkkokaupan tuotteita myy vihkisormus.com, Y-tunnus 1610217-5. Tuotteita toimitetaan Suomen alueelle.

Tuotteet ja tuotehinnat
Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä, hinnat sisältävät arvonlisäveron. Kaikki tuotteet ovat yksittäin käsin tehtyjä, joten pieniä vaihteluita esimerkiksi väreissä saattaa esiintyä.

Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Toimitukset
Lähetämme tilaamasi tuotteet postitse mahdollisimman pian, useimmiten jo vuorokauden kuluessa tilauksen saapumisesta. Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme, olemme sinuun yhteydessä. Pakkaus- ja toimituskulumme on 4,90 euroa ja se lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan.
Yli 100€ ostoksesta emme peri pakkaus- ja toimituskuluja.

Tuotteen palautusoikeus
Kaikilla tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja se täytyy palauttaa alkuperäisessä pakkauksessaan. Palautusta ei saa tehdä tavallisessa kirjekuoressa, palautettavat tuoteet pitää aina pakata pahviseen postituslaatikoon. Palautamme suorituksen mukaiset rahat tilauksessa käytetylle maksutavalle. Palautamme rahat 2-5 arkipäivän sisällä siitä kun olemme saaneet tuotteen takaisin.
Palautusoikeus raukeaa jos tuotetta on käytetty.
Jos haluat palauttaa tuotteen, ota ensin yhteys sähköpostitse mika.makinen@vihkisormus.com. Tuotteilla ei ole erillistä vaihto-oikeutta. Mikäli tilaamasi tuote on väärän kokoinen tai muulla tavalla sopimaton, voit tehdä tuotepalautuksen kuluttajasuojalain mukaisesti 14 päivän kuluessa tilauksesta ja tilata uuden haluamasi tuotteen.
Tilaajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

Tuotevirheen korjaaminen / reklamaatio
Jos toimitettu tuote on vioittunut tai virheellinen, voit tehdä tuotteesta virheilmoituksen meille niin selvitämme asian. Tee virheilmoitus ennen tuotteen palautusta joko sähköpostitse mika.makinen@vihkisormus.com, tai postitse osoitteella Kultaseppä Mika Mäkinen, Kaskenkatu 1, 20700 Turku. Tuotteen palautuksen mukana on toimitettava ilmoitus, josta ilmenee vaihdetaanko tuote uuteen vai perutaanko kauppa ko. tuotteen osalta. Korvaammee viallisen tuotteen ensisijaisesti uudella vastaavalla tuotteella. Maksu palautetaan tilauksessa käytetylle maksutavalle.
Jos jossakin verkkokauppaamme lisätyssä uudessa tuotteessa on hinnoitteluvirhe, pidätämme oikeuden peruuttaa ko. tuotteen tilauksen ja palauttaa rahat.

Force majeure
vihkisormus.com ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.
vihkisormus.com pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilauksen vahvistaminen
Saat sähköpostilla tilausvahvistuksen vastaanotetusta tilauksesta ja toisen sähköpostin, kun tilaus on käsitelty ja tuotteet ovat lähetetty. Jos et saa tilauksen jälkeen tilausvahvistusta sähköpostiisi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jolloin lähetämme tiedot uudelleen. Tilauslomakkeessa on saattanut olla väärä sähköpostiosoite tai sähköpostisi roskapostisuodatin suodattaa automaattisia viestejä liian paljon.

Mikäli kaipaat apua tilauksen teossa, tuotteiden valitsemisessa tai Sinulla on jotain muita tilausta koskevia kysymyksiä tai tuotteita koskevia toivomuksia, ole yhteydessä:
sähköposti: mika.makinen@vihkisormus.com
puhelin: 0400 442 004.
Ilmoitathan, jos haluat, että otamme sinuun yhteyttä puhelimitse. Autamme mielellämme.

vihkisormus.com käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti, ja sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

TUOTERYHMÄT

  • Kaulakorut
  • Korvakorut
  • Rannekorut
  • Riipukset
  • Sormukset

SOME